- avagy harisnyafétis a hétköznapokban

Harisnyás_csaj

Akció a Gio-nál

bronze-memphis-11.jpg Villámakció a Gio háza táján - nem is érdemes túlragozni, nézzük a lényeget: június 14-ig ingyenes 'Memphis' sarokerősítéses harisnya jár azon rendelések mellé, ahol két másik hátulvarrott harisnya is a kosárba került. Érdemes szétnézni náluk, gyönyörű kivitelben és üdítően változatos színekben kaphatók a klasszikus fully fashioned harisnyáik- ---> link

Mugler x H&M

A népszerű fast fashion márka, a H&M neves divattervezőkkel történő együttműködéseit mindig nagy érdeklődés övezi - a darabok általában a debütálásuk pillanatában elfogynak. Nem történt ez máshogyan a Mugler kollekció esetében sem. A feltűnő felsőruhákat, neccpaneles bodykat és leggingeket, lézerrel vágott miniruhákat, izgalmas, márkára jellemző jegyeket felvonultató darabok közül már csak alig egy-kettő elérhető. Viszont... azoknak sem kell búsulniuk, akik lemaradtak - mert szerencsére a Thierry Mugler-ihlette jegyek a Wolfordnál is megtalálhatók, habár cseppet más árfekvésben. Nézzünk csak egy korántsem alapos összehasonlítást az összecsengésekről:

 

A varratokkal ellátott, alakformáló betétekkel megbolondított harisnya a fast fashion láncnál 18995 forintba kerül, míg a Wolford darabja körülbelül hatvanezer forint mai árfolyamon:

mugler1.jpg

 

A panelekből építhező bodysuit a Mugler egyik nagy dobása. Nem meglepő, hogy kihozták az olcsósított verzióját is - míg a Wolforddal közös kollaboráció esetében azért zsebbe nyúlós a móka: 51995 forint vs 320000 forint.

 

mugler2.jpg

 

 

A necc leggings-ek esetében a H&M darabja jobban hozza a tervezői sajátosságokat - talán ezért is kapkodták el az utolsó szálig a 26995 forintos termékeket. A Wolford variációja kicsit laposabb - cserébe 180000 forint átszámítva.

mugler3.jpg

 

A H&M teljes kollekcióját itt találod, míg a Wolford darabjait itt keresd.

 

 

OF-sorozat: H&M pöttyös pink harisnya

Új sorozat az OF-en... főszerepben egy bohókás, színes harisnyanadrággal!

Ez a harisnya a H&M-től érkezett, a vibráló élénk szín egyből megragadta a figyelmem keresgélés közben. Ráadásul pöttyös is - a pöttyös darabok pedig egy külön kis csücsköt rezerváltak maguknak a harisnyamániás szivemben, szóval egyszerűen muszáj volt ezt választanom: 

Ízelítőként íme néhány fotó, a teljes (18 képes&videós) sorozatot az OnlyFans oldalamon keresd: pink pöttyös H&M harisnyában - @harisnyas_csaj

 

 

 



 

 >>> Nézd meg a többi képet is! <<<

Harisnyaruha, de...

Szóval van ez a kattanásom a harisnyaruhákkal - vagy leánykori nevükon testharisnyákkal. Szerencsére már itthon is fel-feltűnnek a kínálatba, de... És igen, itt az a bizonyos de. Merthogy a felbukkanó darabok közös jellemzője, hogy a) leginkább szexshopokban kaphatók, b) szinte kizárólak necc anyagból készülnek, c) az "izgalmasan erotikus" helyett a "közönségesen szexi" az üzenetük. Öröm az ürömben, hogy semmi nem gátolhat meg abban senkit, hogy külföldről rendelje meg a megfelelő darabot. Mert nézzük csak meg, hogy néz ki a testharisnya az Ars Vivendinél... vagy az Agent Provocateurnél... vagy sorolhatnám.

 

maison_close.jpg

Maison Close - Inspiration Divine Catsuit

 

 

oseree.jpg

Oséree - Embellished Body Suit

 

 

agent_provocateur.jpg

Agent Povocateur - Mercy Catsuit

 

 

wolfordxmugler.jpg

Wolford x Mugler - Flock Shaping Paneled Suit

 

Tavaszi színpaletta

Ideje magunk mögött hagyni a tél piros-kék kombóit, és elindulni az üde, kikeletet idéző árnyalatok felé. Idén a kankalinsárga, rózsaszínek és a friss zöld dominál - igazi húsvéti hangulat. Valahogy így: 

cvetovaya-palitra-1224.png

 

Mindez harisnyákban, balról jobbra:

 

tavaszi_harisnya_szinpaletta.jpg

 

Calzedonia 30 denes maximális kényelemérzetet biztosító puha fogású harisnya - buborékrózsaszín

Wolford Neon 40 - dark midgray 

Oroblu All Colors 50 den - türkiz

Giulia Samba - yellow moon

Lady Kama Sara 40 den - oliva

OF-sorozat: tavaszi Calzedonia harisnya

Új sorozat az OF-en... főszerepben egy igazi, tavaszt idéző harisnyanadrággal!

Ez a harisnya mintás ÉS színes egyszerre... a pici szívem egyből olvadozni kezdett, amikor megláttam. Szeretem a feltűnő darabokat, na... és itt abból nincs hiány. Mégis, valahogy nem tolakodóan, hanem tavaszias pajkossággal, játékossággal teszi mindezt. Muszáj volt méltóképp rögzíteni a nagyszerűségét: 

Ízelítőként íme néhány fotó, a teljes (26 képes) sorozatot az OnlyFans oldalamon keresd: húsvéti tojásvadászat mintás Calzedonia harisnyában - @harisnyas_csaj

 

 

 

 

 >>> Nézd meg a többi képet is! <<<

Kicsomagolás: harisnyanadrag.hu mintás csomag

A harisnyanadrag.hu webshoptól érkezett most csomagom, benne izgalmas mintás harisnyákkal, mindjárt mutatom videón őket. De a legjobb hír: a HARISNYASCSAJ kuponkóddal te is 25% kedvezménnyel tudod megvásárolni a shop összes termékét!

 

Színterápia - sárga

Már érezni a tavasz ígéretét a levegőben... az idő egyre melegszik, és ha jobban megnézzük, az első virágok már ki is bontották a szirmaikat. Talán nem véletlen, hogy ezek egy része erős sárga színben pompázik, mintegy ezzel is hívogatva, csalogatva azokat az éltető, meleg napsugarakat. 

És hogy miért öltözzünk mi is sárgába? Mert a sárgát az örömmel, boldogsággal kötik össze. A sárga szín meleg hatást kölcsönöz, és erőt ad. Használják a gyermekeknek szánt pihenőeszközöknél, és a fontos dolgok kiemelésére. Sötétebb árnyalatai hanyatlást, betegséget, elhagyatottságot jelentenek, míg a világosabbak meleg hatást adnak. A sárga boldogságot kelt, elősegíti a mentális aktivitást, és erőt ad. A sárga gyakran egy igazi figyelemfelkeltő.

Néhány ilyen ragyogó harisnya - nem véletlen, hogy rengeteg vidám, mintás darabot fogok most bemutatni:

 

virivee_osaka.jpg

Virivee 'Osaka' - link

 

lindex_saffron.jpg

Lindex 'Saffron' - link

 

fiore_lemonade.jpg

Fiore 'Lemonade' - link

 

dedoles_meh.jpg

Dedoles 'Mézelő méh' - link

 

cervin_sarga.jpg

Cervin 'Capri Bicolore' - link

 

aliexpress_citrom.jpg

Aliexpress - link

OF-sorozat: fehér mintás harisnyanadrág

Új sorozat az OF-en... főszerepben egy bájos, fehér mintázatú harisnyanadrággal!

Ez a harisnya esküvői vibe-okat ad, nekem legalábbis a menyasszonyok díszes, elegáns világa jutott az eszembe, amikor először találkoztunk a SheIn kínálatában. Félve rendeltem meg, lévén one size-megjelöléssel futott, de a méretébe szerencsére nem tudok belekötni. Az ár-értékarányba sem, totálisan hozza az elvártakat. És jól néz ki, na...

Ízelítőként íme néhány fotó, a teljes (18 képes) sorozatot az OnlyFans oldalamon keresd: fehér mintás harisnyanadrág - @harisnyas_csaj

 

 

 

 

 >>> Nézd meg a többi képet is! <<<

Kívánságlista - február

Nyilvános jegyzetfüzet, amibe az éppen kiszemelt harisnyákat mentem. Fogadjátok a februári merítést:

 

kiv_1.jpg

CalzeRose - bár nem vagyok a szilikoncsíkos önhordó combfixek nagy pártolója, de erre kíváncsi vagyok >> link

 

 

kiv_3.jpg

Oroblu Milano 50 den - vastag, de már tavaszi - pont jó lenne a mostani időjáráshoz >> link

 

kiv_2.jpg

Modern 40 den - nem csak művészetpártolóknak >> link

süti beállítások módosítása