Harisnyateszt: Wolford Neon 40 (black)

A Wolford kvázi fogalom a minőségi fehérneműket kedvelők körében. A harisnyáik magas szintet képviselnek, és gazdag szín- és fényválasztékkal ejtik rabul a harisnyamániások szívét. A Neon 40 lesz az egyik legelső modell a kosaradban, ha a fényes harisnyák fétisének bűvkörébe kerültél. Lássuk, hogy a klasszikus modell mit is tud valóban, jöjjön a Wolford Neon 40 tesztje. 

harisnyateszt_wolford_neon40_fekete1.jpg

Először a száraz tények:

Szín: Black

Fény: Fényes

Fazon: Harisnyanadrág

Lépésbetét: háromszög

Erősítés: láthatatlan orrerősítés, vastagabb derékpánt

Denier: 40

Anyag: 85% poliamid, 15% elasztán

Ár: 15.100 HUF

Elérhető: Wolford Neon 40

"Magas fényű, kissé áttetsző harisnyanadrág, mely a lábakra irányítja a figyelmet. Optikailag simává teszi a bőrt, így biztosítva a tökéletes megjelenést. A pamut lépésbetét és a rendkívüli rugalmasság felülmúlhatatlan komfortérzetet biztosít." - írják a cég magyar képviseletének honlapján erről a harisnyáról. Lássuk, mennyire váltja be az ígéreteket!

Az első benyomások: Letisztult csomagolás, inkább minimalista irányba húzó design. És igazuk is van, néha nem kell a sok szó, ha a termék magáért beszél. De... de lelövöm a poént, itt nem ez a helyzet. Nem ez az első Neonom, ezért magasra volt rakva a léc... és elnézést a spoilerezésért, de az első benyomások alapján a fekete verziónak nem sikerült felnőnie a klasszikus "gobi" árnyalat nagyságához. Mintha kevésbé lenne vastag az anyag, és a fénye sem az, amitől kiszalad pár "Hűha!" már felvételkor - nem úgy, mint a testszínű nagytestvér esetében. A vastag derékpánt logózott, a derékrészen sűrűbb szövésű az anyag. Viszont... a belevarrt címke nálam már az első kibontásnál szálazódott, nem ezt a minőséget vártam. Az orrerősítést szépen beledolgozták az anyagba, láthatatlan; a lépésbetét klasszikus háromszög, egyáltalán nem zavaró. A honlapon ezt pamuttartalmúnak írják, a csomagoláson azonban nem ez szerepel.

Egész napos hordás során kiderül, hogy az anyag egyébként kellemes tapintású, siklik rajta a kéz (és a szoknya is, erre figyelni kell). Újabb negatívum, hogy roppant könnyedén meghúzódik a szála, pedig a vastagsága - és a minősége - nem indokolná. Összességében ez most csalódás a "gobi"-hoz hasonlítva. Kár érte :(

Vélemény: 3/5 - közepes

 

 

Mindez videó formában: