Mugler x H&M

A népszerű fast fashion márka, a H&M neves divattervezőkkel történő együttműködéseit mindig nagy érdeklődés övezi - a darabok általában a debütálásuk pillanatában elfogynak. Nem történt ez máshogyan a Mugler kollekció esetében sem. A feltűnő felsőruhákat, neccpaneles bodykat és leggingeket, lézerrel vágott miniruhákat, izgalmas, márkára jellemző jegyeket felvonultató darabok közül már csak alig egy-kettő elérhető. Viszont... azoknak sem kell búsulniuk, akik lemaradtak - mert szerencsére a Thierry Mugler-ihlette jegyek a Wolfordnál is megtalálhatók, habár cseppet más árfekvésben. Nézzünk csak egy korántsem alapos összehasonlítást az összecsengésekről:

 

A varratokkal ellátott, alakformáló betétekkel megbolondított harisnya a fast fashion láncnál 18995 forintba kerül, míg a Wolford darabja körülbelül hatvanezer forint mai árfolyamon:

mugler1.jpg

 

A panelekből építhező bodysuit a Mugler egyik nagy dobása. Nem meglepő, hogy kihozták az olcsósított verzióját is - míg a Wolforddal közös kollaboráció esetében azért zsebbe nyúlós a móka: 51995 forint vs 320000 forint.

 

mugler2.jpg

 

 

A necc leggings-ek esetében a H&M darabja jobban hozza a tervezői sajátosságokat - talán ezért is kapkodták el az utolsó szálig a 26995 forintos termékeket. A Wolford variációja kicsit laposabb - cserébe 180000 forint átszámítva.

mugler3.jpg

 

A H&M teljes kollekcióját itt találod, míg a Wolford darabjait itt keresd.